TÅRTOR TILL BRÖLLOP, DOP OCH FEST HELSINGBORG

Beställ tårta Helsingborg

Njut av goda tårtor och ljuvliga bakelser i vår servering, mitt i centrala Helsingborg. Hittar du inte vad du söker så skriv ett mail eller ring oss. Vi kan göra tårtor med bilder, olika former eller din varför inte din företagslogotyp?

Kontakta oss

Våra Tårtor

Gustav VI Adolf var en åter­kommande stamkund och utsåg Fahlmans till kunglig hovleverantör och 2011 utsågs konditoriet till Årets konditori av stiftelsen Sveriges bästa bord.

Våra Tårtor

Hej, jag heter ELVIRA och är Bagare

Kort om mig! Jag heter Elvira, gick högskoleutbildning inom bageri och konditori i Kristianstad 2018 och tog där examen med ett gesällbrev i handen. Älskar att få vara kreativ på mitt arbete och baka saker som kunder njuter av!

Det spritter lite extra i kroppen när jag får till en perfekt kavlad wienerdeg!

Mitt favoritbröd här är vårt surdegsbröd med valnötter och tranbär, och kaffebrödet jag skulle kunna äta varje dag är wienerkammen!

Boka en tid med oss

Olika förslag

Klicka på bilden för att få se en större. Använd namnet på tårtan om du refererar till någon av dom – vi kan även göra andra tårtor på beställning med foto, namn eller en egen skapelse – Varmt välkommen.