Fahlmans Julbord

Välkommen till Fahlmans julbord! Det bästa julbordet i Helsingborg om vi får säga det själva.
Vi kommer att servera julbord torsdag till söndag med start den 17 november.

Våra priser: Torsdagar 495kr, Fredagar 545kr, Lördagar 545kr och Söndagar 495kr

Boka bord Boka bord

Vad vi har på vårt julbord

Nedan kan ni således läsa till exempel innan ni kommer hit, vad vi har för delikatesser, i enlighet med tradition på vårt julbord.

Se vad vi har på bordet

Boka större sällskap?

För det första, ni är alltid välkomna att boka för ett större sällskap. För det andra, ni kan kontakta oss direkt och för det tredje, gör det om det finns speciella önskemål.

Kontakta oss

Fahlmans Julbord – Kort sagt, JULBORDET!

Tradition, kvalitet och lokalproducerade råvaror står i centrum för vårt julbord och all mat tillagas från grunden. På vårt julbord finns klassiska rätter så som julskinka, köttbullar, fisk och vegetariskt, kalla och varma rätter, sallader, bröd från eget bageri – ja, kort sagt allt du kan tänka dig. Hela härligheten avslutas med ett välfyllt och vackert dessertbord med godsaker från vårt prisbelönta bageri och konditori. Till maten dricker du välsmakande drycker, noga utvalda av Fahlmans personal.

Innehållet kan sammanfattas med t.ex sillbord, gravad lax, varmrökt lax, kallrökt lax, kokt ägg, skinka, kål av olika slag, köttbullar, prinskorv, kallskuret, varma rätter, leverpastej, fleskestej, gröt, ostar, bröd, desserter m.m.

All mat lagar vi själva eftersom vi anser det är den enda riktiga vägen till ett bra julbord. Vi gör nämligen allt i enlighet med tradition i och med att där inte finns några genvägar. Kort sagt som det var förr.

Tillsammans med er vill vi fira en god jultradition, välkomna hit!

Ladda ner som PDF